Algemeen Handelsrecht

AdvoPort heeft een aanzienlijke ervaring opgebouwd in het begeleiden van bedrijven in hun dagelijkse activiteiten, gaande van het opstellen van koop-verkoopcontracten, bestelbons, algemene voorwaarden, tot adviezen over e-billing, reclame, concurrentie en het invorderen van schulden.

Goede overeenkomsten en algemene voorwaarden kunnen alvast veel problemen vermijden. AdvoPort kan u hierbij helpen en respecteert de balans tussen enerzijds de commerciële grenzen aan de 'kleine lettertjes' en anderzijds wat juridisch noodzakelijk en aangewezen is om u effectief te beschermen.

Ook de correcte betaling van verstuurde facturen is natuurlijk één van de kernbegrippen bij een vlot handelsverkeer. Een snelle afhandeling van een niet-betaalde factuur dient dan ook voorop gesteld te worden. AdvoPort biedt u hierin een snelle en efficiënte aanpak en begeleidt u mee in een juridische procedure indien nodig.

Ook wanneer uw aansprakelijkheid (als producent, verkoper, tussenpersoon, ...) in vraag wordt gesteld, kan u bij ons  terecht.